Wie zijn wij?

Home

Wie zijn wij?

Foto's Chalets
         Camping
         Omgeving

Prijzen 

Omgeving/ activiteiten

Route/ contact

Algemene voorwaarden

Toeristische Informatie

 


Wij zijn Annemieke en Kees Bleekemolen. U vindt ons in het plattelandsdorpje Thianges in de Nièvre, het zuidwestelijke deel van de Bourgogne. Een plek waar je nog kunt genieten van de rust en de ruimte. 

In 2010 belandden we, tijdens onze vakantie, op deze camping die te koop bleek te staan. Een langgekoesterde droom ging in vervulling. We hebben nog wel even moeten dubben, tenslotte laten we niet alleen onze vrienden en familie achter in Nederland, maar ook onze kinderen. Maar het is zo'n fijne plek dat we de knoop hebben doorgehakt en de camping hebben gekocht. 

Het gevoel dat wij hadden toen we hier aankwamen, willen we graag met u delen.

U bent dan ook van harte welkom.

 

Toen we hier naar toe kwamen, was het idee om dingen samen te gaan doen. En dat is aardig gelukt; hoewel de camping vaak nog voor de rekening van Annemieke is gekomen doordat Kees wat meer bezig is geweest met onderhoud en aanpassingen, zijn we wel samen met hetzelfde bezig. En na inmiddels vier seizoenen is dat nog steeds zo.

Zonder ervaring gingen we het avontuur aan; een camping met chalets?! Is dat wel wat voor ons; kunnen we dat?
Nu het nieuwe seizoen zich weer aandient, merken we dat de spanning weer stijgt; is de grond wel droog genoeg bij aanvang seizoen? Wie zou er komen? Wat voor mensen krijgen we dit jaar? Zou het weer net zo gezellig zijn als verleden jaar? Krijgen we dit jaar ook Franse kampeerders?
Inmiddels hebben we al heel wat "vaste klanten". Een aantal van hen komen eerst bij ons acclimatiseren om vervolgens door te rijden naar de eindbestemming.

 

Al met al is het een gezonde spanning die stimuleert om, gedurende de winter, alles weer picobello in orde te hebben. En dan maar afwachten.

 

Dus wie weet...tot ziens op onze minicamping (aangesloten bij SVR) of in een van onze charmante chalets.

 


Uw gastheer en gastvrouw