Algemene voorwaarden

Home

Wie zijn wij?

Foto's Chalets
         Camping
         Omgeving

Prijzen 

Omgeving/ activiteiten

Route/ contact

Algemene voorwaarden

Toeristische Informatie

 

     Aankomst / vertrek

Huurperiode van de chalet(s), is bij huur van een week van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. Indien u eerder aankomt, kunt u wel gebruik maken van de faciliteiten zoals sanitair van de camping en het terrasje, echter het kan zijn dat uw accommodatie nog niet klaar is. Buiten het hoogseizoen gelden dezelfde aankomst- en vertrektijden.

Aankomst op de camping is in de regel na 12.00 uur aangezien gasten die voor u op de plek staan ook gelegenheid moeten hebben te vertrekken.

Op de dag van vertrek verwachten wij dat u de kampeerplaats vrij maakt voor 12.00 uur.  Indien u later vertrekt, zijn wij genoodzaakt  u een extra nacht in rekening te brengen.

Betaling

Na reservering van een huurobject krijgt u een schriftelijke bevestiging met de details van de door u gevraagde reservering en de wijze van betaling.  De aanbetaling bedraagt 50% van de reissom. De reservering is definitief op het moment dat de betaling is ontvangen. De restbetaling dient uiterlijk 6 weken voor de aanvangsperiode te zijn voldaan. Indien een boeking maximaal 6 weken voor de aan te vangen huurperiode is dient het bedrag ineens te worden voldaan. Indien huurder zijn betalingsverplichtingen niet nakomt is verhuurder gerechtigd de betreffende reservering te annuleren. De huurder blijft echter gehouden aan zijn betalingsverplichting.

Bij annulering tot uiterlijk 10 weken voor aankomstdatum bent u 30% van de reissom verschuldigd.  Tot 7 weken voor de aankomstdatum bent u 50% van de reissom verschuldigd. Tot 4 weken voor de aankomstdatum bent u 70% van de reissom verschuldigd. Daarna bent u de hele reissom verschuldigd, dit mede omdat de kans op verhuur van de accommodatie/kampeerplek op zulke korte termijn zo goed als onmogelijk is. 

Wij raden u een aan om een annuleringsverzekering en reisverzekering te regelen. Helaas kunnen wij ongebruikte nachten niet terugbetalen. Wij kunnen deze nachten niet meer verhuren en hebben deze wel voor u vastgehouden. Mocht u eerder willen vertrekken dan kunnen wij de kosten hiervan helaas niet zelf dragen.

Waarborgsom

Voor de huuraccommodatie dient u een waarborgsom te betalen. Deze bedraagt 100.- euro en dient u bij aankomst contant te betalen. De waarborgsom wordt bij vertrek aan u terug betaald, nadat de accommodatie gecontroleerd is en mits de accommodatie in goede staat wordt achtergelaten en er geen schade is veroorzaakt.

Energieverbruik

Onze laagseizoenprijzen voor de chalets zijn exclusief  stook-/ elektrakosten. In de maanden oktober tot en met april/mei rekenen wij hier 50,- euro per week voor.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom op ons campingterrein mits ze geen overlast veroorzaken en aangelijnd zijn. 
In de chalets zijn echter vanwege hygiŽnische redenen geen huisdieren toegestaan.

Het is noodzakelijk dat uw hond  of kat voorzien is van de juiste inentingen (o.a. rabies), vlovrij is en een europees dierenpaspoort heeft. U hoeft voor uw huisdier bij ons niet te betalen. Wij verzoeken u eventuele ongelukjes op ons terrein, op te ruimen. 

Chemisch Toilet

In verband met een aanwezige septictank is het voor caravans en campers niet mogelijk om het chemisch toilet te legen. Dit is ook niet mogelijk indien u gebruik maakt van biologisch afbreekbaar materiaal.